Πίτσα με φαντασματάκια!
Αφορμή μας δίνει το Halloween, το οποίο μπορεί στην Ελλάδα να μην γιορτάζεται, αλλά ποιος λέει ότι πρέπει να γιορτάζεται για να φάει κανείς μια πίτσα με... φαντάσματα.
Υλικά:
1 έτοιμη ζύμη πίτσας
1 κουταλιά της σούπας λάδι
¾ κούπας σος μαρινάρα
Φρέσκο τυρί μοτσαρέλα
Μαύρες ελιές κομμένες
Πράσινες ελιές
Δεντρολίβανο
Οδηγίες: Προθερμάνετε το φούρνο στους 240 βαθμούς. Βάλτε βούτυρο σε ένα ταψάκι για πίτσα. Απλώστε τη ζύμη σε ένα ταψάκι και στη συνέχεια βάλτε πάνω τη μαρινάρα και ψήστε τη για 8 – 10 λεπτά.
Κόψτε τη μοτσαρέλα, κάνοντας όσο είναι δυνατόν σχήμα φαντάσματος σε κάθε κομμάτι. Με τις ελιές τις μαύρες κάντε τα μάτια, βάλτε τα κομμάτια πάνω από τη σος και αφήστε στο φούρνο για ακόμη 5-6 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη πάρτε το δεντρολίβανο και τρυπήστε τις ελιές για να γίνει ακόμη πιο... τρομακτικό το σχέδιο της.