Χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με ολόκληρες πατάτες
Η νοστιμιά τους είναι σίγουρη!
Υλικά για 4 άτομα
4 χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο
8 πατάτες με τη φλούδα (όχι πολύ μεγάλες)
2 σκελίδες σκόρδο
4 κ.τ.σ ελαιόλαδο
2 κ.τ.σ ρίγανη
χοντρό αλάτι
πιπέρι
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλύνετε πολύ καλά τις πατάτες σας, κόψτε τες στη μέση και βάλτε τες στο ταψί σας. Χαράξτε με ένα μαχαιράκι τις μπριζόλες σας και βάλτε τες στο ίδιο ταψί. Αλατοπιπερώστε, βάλτε τη ρίγανη, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε με τα χέρια σας.
Ψήστε στον αέρα για περίπου 1 ώρα στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Μόλις είναι έτοιμο το φαγάκι σας, μαλακές οι μπριζόλες σας και τραγανές οι πατάτες σας, βγάλτε από το φούρνο.
Στύψτε όσο είναι ζεστό το φαγάκι σας ένα λεμόνι και έπειτα σερβίρετε.
Καλή επιτυχία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
So far so food
Μπριζόλες με ψητές ντομάτες και μανιτάρια
So far so food
Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι - Τόσο νόστιμες!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved