Θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό, που να τρώγεται όλες τις ώρες και να κυρίως να είναι γρήγορο. Η λύση είναι μία: τρουφάκια με λευκή σοκολάτα.
Υλικά
1 πακέτο μπισκότα με γέμιση βανίλιας
250 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
350 γρ. δάκρυα σοκολάτας
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα μπισκότα σε μια σακούλα και πιέστε τα με έναν πλάστη μέχρι να θρυμματιστούν.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα με την κρέμα τυριού πλάθοντας σε στρόγγυλα μπαλάκια. Τα απλώνετε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και βάζετε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Στο μεταξύ λιώνετε τη λευκή σοκολάτα κι όταν είναι έτοιμα τα τρουφάκια τα περιχύνετε με αυτή (με το κουτάλι θα είναι πιο εύκολο).
Τοποθετήστε τα τρουφάκια ξανά στο ταψάκι και πασπαλίστε με τα υπόλοιπα ψίχουλα μπισκότων. Βάλτε τα στην κατάψυξη μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα, περίπου 15 λεπτά.
Καλή σας απόλαυση
Πηγή: www.delish.com