Χωρίς γλουτένη: Παγωτό με 2 υλικά, που δεν χρειάζεται κατάψυξη

Αν ανυπομονείτε να απολαύσετε παγωτό, αλλά δε μπορείτε να περιμένετε πότε θα παγώσει, αυτή η συνταγή είναι ιδανική.

Χωρίς γλουτένη: Παγωτό με 2 υλικά, που δεν χρειάζεται κατάψυξη

Ξέρουμε, ακούγεται περίεργο. Παγωτό να μην χρειάζεται ψύξη. Κι, όμως, γίνεται. Ανακαλύψαμε για εσάς την πιο εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό, που χρειάζεται μόλις δύο υλικά: μπανάνα και κακάο.

Επιπλέον, είναι ιδανική για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη ή ακολουθούν vegan διατροφή. Πριν ξεκινήσετε να το φτιάχνετε, το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να έχετε βάλει για μισή ώρα στην κατάψυξη τις κομμένες μπανάνες!

Δείτε παρακάτω πώς θα φτιάξετε το παγωτό.

Υλικά

2 με 3 μπανάνες, κομμένα σε φέτες. Προηγουμένως τις έχετε καταψύξει για 30 λεπτά, ώστε να είναι παγωμένες.
2 – 3 κ.σ. κακάο

Εκτέλεση

Βάζετε τις κομμένες μπανάνες και το κακάο στο multi και χτυπάτε για 1 με 2 λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και γίνουν μία απαλή κρέμα.

Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρετε αμέσως

www.bowlofdelicious.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved