Αν είστε κι εσείς λάτρεις του φυστικοβούτυρου ή vegan, τότε η συνταγή αυτή για σπιτικό παγωτό, θα γίνει η αγαπημένη σας.
Υλικά
2 ώριμες μπανάνες
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση
Κόβετε τις μπανάνες, σε μικρά κομμάτια
Τις τοποθετείτε σε ένα πιάτο και το βάζετε να παγώσει στην κατάψυξη για 2 ώρες
Μόλις παγώσουν, ρίχνετε τα κομμάτια στο μπλέντερ ή το multi και χτυπάτε μέχρι να γίνουν κρέμα.
Προσθέτετε το φυστικοβούτυρο και χτυπάτε, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
Μπορείτε να σερβίρετε αμέσως ή να το βάλετε στην κατάψυξη να παγώσει κι άλλο