Συνταγή για νόστιμες και τραγανές πατάτες φούρνου
Τα παιδιά σας, θα θέλουν να τις τρώνε κάθε μέρα!
#tsoulotip: Η πατάτα για να γίνει τραγανή στο φούρνο, πρέπει όταν τη βγάλουμε από την κατσαρόλα, η επιφάνειά της να έχει ¨σκάσει¨, δηλαδή να είναι στα πρόθυρα να διαλυθεί.
ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό πατάτες baby ξεφλουδισμένες
- 50ml. ελαιόλαδο
- 7-8 φύλλα φασκόμυλο
- 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
- Αλάτι & πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com