ΥΛΙΚΑ
Για την πανσέτα:
- 1 kg. πανσέτα, με το δέρμα της, χωρίς κόκκαλο
- 4-5 κγ ηλιέλαιο
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε 8 τεμ
- 2 κ.σ. σκόρδο, σπασμένες
- 10 κλ. θυμάρι
- 3 φύλλα δάφνης
- αλάτι-πιπέρι
Για το γλάσο:
- 250 γρ. μέλι
- 2 φύλλα δάφνης
- 1,5 κ.γ. κόλιανδρος, σε σπόρους
- 3-4 τμχ. αστεροειδής γλυκάνισος
- 5 κλωναράκια θυμάρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com