#tsoulotip: Δίνουμε καλό χρώμα στο κοτόπουλο για να μη μας στεγνώσει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
ΥΛΙΚΑ
- 2 μικρά λεμόνια, κομμένα σε κάθετες φέτες
- 1 ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 σκ. σκόρδο, κομμένες στη μέση
- 4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκκαλο & κομμένα κάθετα στη μέση
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
- 1 κ.γ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. λιωμένο σκόρδο
- 2 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
- 120 ml λευκό κρασί
- 240 ml ζωμό κοτόπουλου
- 1 κ.γ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
- Κινόα, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com