Τα πιο νόστιμα μαμαδίστικα γιουβαρλάκια είναι αυτά
Τα σχολεία αρχίζουν και τα γιουβαρλάκια στο ολοήμερο θα έχουν την τιμητική τους!
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- 1/4 του μάτσου μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1/4 του μάτσου άνιθο ψιλοκομμένο
- 150γρ ρύζι γλασέ
- 5κ.σ. Ελαιόλαδο
- Λίγο αλεύρι
- Αλάτι κ πιπέρι
- Υλικά για την σούπα:
- 1 μεγάλο καρότο τριμμένο
- 1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών
- Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
- 1 στικ σέλερι πολύ ψιλοκομμένο
- Αλάτι κ πιπέρι
- 1 λίτρο νερό
- 20ml. Ελαιόλαδο
Υλικά για το αυγολέμονο:
- 2 αυγά μεγάλα
- Χυμό από 1 λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com