#tsoulotip: Σε περίπτωση που το σοκολατένιο ζυμάρι βγει πολύ σκληρό προσθέτουμε λίγο γάλα για να το μαλακώσουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
- 500γρ. αλεύρι, μαλακό
- 7γρ. μαγιά, ξερή
- 2 αυγά
- 5γρ. μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια, εκχύλισμα
- 180γρ. γάλα χλιαρό
- 180γρ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
- 1/2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
Για το σιρόπι
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 700γρ. νερό
- φλούδες από 1 λεμόνι
- 1 αστεροειδή γλυκάνισο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com