Αν έχετε διάθεση να ζυμώσετε ψωμί, δοκιμάστε αυτή τη διαφορετική συνταγή με δεντρολίβανο. Η μυρωδιά τους είναι διακριτική και θα σας αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στο στόμα. Κατά τα υπόλοιπα η συνταγή είναι εύκολη αρκεί να δώσετε προσοχή στο νερό να είναι χλιαρό, ούτε κρύο ούτε πολύ ζεστό.
Δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο.
Υλικά
1 ¼ φλιτζάνια χλιαρό νερό (300 mL)
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 πακέτο ξηρής μαγιάς, περίπου 2 1/4 κουταλάκια του γλυκού
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, συν λίγο έξτρα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
3 ¾ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ( θα χρειαστείτε λίγο έξτρα για το πασπάλισμα)