Δεν τη φτιάχνετε στο ποτήρι αλλά στην κλασική παραλληλόγραμμη φόρμα του κέικ. Επίσης, δεν χρειάζεται μίξερ, ούτε ψήσιμο. Ανακατεύετε τα υλικά, αφήνετε τη μους στο ψυγείο για τουλάχιστον έξι ώρες, ξεφορμάρετε και σερβίρετε πασπαλίζοντας με τη σκόνη κακάου.
Τι θα χρειαστείτε:
Υλικά
370 ml (1,5 φλιτζάνι) γάλα εβαπορέ
250 ml κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη + επιπλέον για το ξεσκόνισμα
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
3/4 φλιτζάνια δάκρυα σοκολάτας