Συνταγή για να φτιάξετε Ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger
Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Καλό θα ήταν να βάλουμε τα ψαρονέφρια πάνω σε μία σχάρα και από κάτω το ταψί ώστε να ψηθεί πιο ομοιόμορφα το κρέας.
ΥΛΙΚΑ
- 2 ψαρονέφρια 500 γρ. το καθένα
- 2 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. τριμμένη κανέλα
- 3 κ.γ. τριμμένο κύμινο
- 4 κ.γ. τριμμένο ginger
- ½ χούφτα δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 200 γρ. γιαούρτι (με χαμηλά λιπαρά)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com