Συνταγή για λαχταριστό Moelleux (lava cake)
Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Αν τα moelleux δεν είναι παγωμένα, τότε τα ψήνουμε για ένα λεπτό λιγότερο.
ΥΛΙΚΑ
350 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
170 γρ. Ζάχαρη + 30 γρ. επιπλέον για τα φορμάκια
50 γρ. Βούτυρο + 15 γρ. επιπλέον για τα φορμάκια
50 γρ. Αλεύρι
4 Αυγά, μέτρια
2 γρ. Αλάτι
2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com