Μοσχαράκι κατσαρόλας με πατάτες και χειμωνιάτικα λαχανικά (vid)
Συνταγή για χειμωνιάτικο φαγητό: μοσχαράκι κατσαρόλας με λαχανικά.
Το μοσχάρι εκτός από κοκκινιστό, που είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών παιδιών αφού συνήθως το συνοδεύουμε με ρύζι, μπορείτε να το φτιάξετε και με λαχανικά.
Μην πάει το μυαλό σας σε σούπα επειδή θα το μαγειρέψετε στην κατσαρόλα. Το ζουμάκι θα σωθεί, τα λαχανικά θα μελώσουν και το μοσχάρι θα λιώνει στο στόμα. Τι θα χρειαστείτε!
Υλικά
1, 5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
3 κουταλιές της σούπας φυτικό έλαιο
4 κύβοι ζωμού βοδινού
4 φλιτζάνια νερό1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δεντρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
3 μεγάλες πατάτες, κομμένες σε κύβους
4 καρότα, κομμένα σε κομμάτια
1 ματσάκι σέλινο κομμένα σε κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
2 κουταλάκια του γλυκού κρύο νερό