#tsoulotip: Μπορούμε να αρωματίσουμε το σιρόπι μας και με κάρδαμο.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα τουλουμπάκια
- 60 γρ. Σιμιγδάλι, ψιλό
- 120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
- 110 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 230 ml. Νερό
- 4 Κρόκους αυγών
- ½ κ.γ. Αλάτι
- 1 κ.γ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για το σιρόπι
- 500 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
- 300 ml. Νερό
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 1 στικ Κανέλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com