Ισπανικά Churros - Πώς θα τα φτιάξετε;
Δείτε τη συνταγή για να φτιάξετε νόστιμα και λαχταριστά τσούρος!
#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα churros.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα churros:
- 200 ml Νερό
- 100 γρ. Βούτυρο
- 6 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
- 3 Αυγά
- 150 γρ. Aλεύρι γ.ο.χ
- 2 γρ. Αλάτι
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη καραμέλα βουτύρου:
- 150 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
- 300 γρ. Κρέμα γάλακτος πλήρης
- 50 γρ. Βούτυρο , παγωμένο
- 2 Πρέζες αλάτι
Υλικά για το σερβίρισμα
- 200 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
- 1 κ.σ. Κανέλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com