#tsoulotip: Αν η σάλτσα μας δεν είναι αρκετά πηχτή μπορούμε να την δέσουμε με ένα 1 κ.σ κορν φλάουρ.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό Μοσχάρι,απο σπαλομίτα,κομμένα σε κύβους 5*5
- 2 Κρεμμύδια μέτρια,ψιλοκομμένα
- 1 σκ. Σκόρδο,ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας
- 1 Καρότο,ψιλοκομμένο
- 500 γρ. Ντομάτα κονκασέ
- ¼ κ.γ. Μοσχοκάρυδο
- 1 Φύλλο δάφνης
- 300 γρ.Ταλιατέλες
- 50 ml. Νερό
- 50 ml. Κόκκινο κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Γραβιέρα για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com