#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μακαρόνια:
- 300 γρ. Βίδες
- 7-8 κσ. Ελαιόλαδο
- 150 ml. Κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Υλικά για τη πέστο:
- 70 γρ. Βασιλικός
- 1 σκ. Σκόρδο,ψιλοκομμένο
- 20 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη
- 15 γρ. Κουκουνάρι,καβουρντισμένο
- 60-70 ml. Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com