Chilli con carne (Τσίλι κον κάρνε)
Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τσίλι κον κάρνε στο σπίτι!
#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο καυτερό το chilli con carne μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μία πιπεριά τσίλι.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
- 500 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς
- 500 γρ. Χοιρινός κιμάς
- 700 γρ. Μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα
- 600 γρ. Ντομάτα κονκασέ
- 2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 4 Κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε μικρά κυβάκια
- 2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 Πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. Κύμινο σε σκόνη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικα για το dip γιαουρτιού:
- 200 γρ. Γιαούρτι, στραγγιστό
- Χυμό και ξύσμα από ένα lime
- ¼ του μάτσου Κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Υλικά για το σερβίρισμα:
- Nachos
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com