Κοτόπουλο κατσιατόρε
#tsoulotip: Σοτάρουμε τα κοτόπουλα σε δόσεις για να πάρουν καλό χρώμα.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
- 150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
- 200 γρ. λευκά μαντιάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 100 ml. Κόκκινο κρασί
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 2 κ.γ. ρίγανη ξερή
- 2 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 1 φύλλο δάφνης
- 150 γρ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες
- 500 ml. ζωμό κοτόπουλου
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 5 φύλλα βασιλικού, φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 170 γρ. ελιές σε ροδέλες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com