Σπιτικό παγωτό καρπούζι: το πιο νόστιμο και εύκολο που έχετε φτιάξει (vid)
Το καρπούζι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο.
Τρώγεται σκέτο και παράλληλα πρωταγωνιστεί στις σαλάτες και τα smoothies του καλοκαιριού αφού είναι ιδιαίτερα γευστικό και δροσιστικό ενώ η περιεκτικότητά του σε νερό αγγίζει το 92%!
Επίσης, οι ελάχιστες θερμίδες του –μόλις 46 ανά φλιτζάνι– αλλά και η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες Α και C είναι μερικά επιπλέον κίνητρα για να το καταναλώνουμε άφοβα.
Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε έναν ακόμα δροσιστικό συνδυασμό : παγωτό καρπούζι. Δύο σε ένα δηλαδή… Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Υλικά
4 φλυτζάνια καρπούζι σε κομμάτια
1/2 λίτρου κρέμα γάλακτος
6 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι φρέσκια κρέμα γάλακτος