tsoulotip: Αν θέλουμε το παγωτό μας να μην είναι γλυκό, δεν βάζουμε μέλι, επίσης μπορούμε να προσθέσουμε και ξηρούς καρπούς στο παγωτό.
Υλικά
2 πορτοκάλια
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
½ κγ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κσ. μέλι
100 γρ. δάκρυα σοκολάτας
Εκτέλεση
Κόβουμε τα πορτοκάλια στη μέση και τα στύβουμε πολύ καλά.
2Αδειάζουμε το χυμό σε ένα μπολ και κρατάμε τις κούπες του πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη βανίλια, το μέλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com