Συνταγή για δροσερή παντζαροσαλάτα
#tsoulotip: Αν έχουμε φρέσκα παντζάρια, τα βάζουμε σε αλουμινόχαρτο αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
- 470 γρ. παντζάρια βρασμένα
- Μισό πράσινο μήλο
- 2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 5 φύλλα δυόσμου
- 1 σκ. σκόρδο, λιωμένη
- 2 κ.σ. γιαούρτι πλήρες
- 50 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
- 50 γρ. χαρουποπαξίμαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.gr