Arancini ή αλλιώς παναρισμένες κροκέτες ρυζιού με cheddar
#tsoulotip: Το ρύζι πρέπει να είναι παγωμένο για να το πλάσουμε πιο εύκολα. Το ρύζι διατηρείται βρασμένο για 2 μέρες στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
- 480 γρ. ρύζι νυχάκι βρασμένο
- 50 γρ. cheddar κομμένα σε κυβάκια των 4-5 γρ.
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 5 μέτρια αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com