Arancini ή αλλιώς παναρισμένες κροκέτες ρυζιού με cheddar

#tsoulotip: Το ρύζι πρέπει να είναι παγωμένο για να το πλάσουμε πιο εύκολα. Το ρύζι διατηρείται βρασμένο για 2 μέρες στο ψυγείο.

Arancini ή αλλιώς παναρισμένες κροκέτες ρυζιού με cheddar

ΥΛΙΚΑ

  • 480 γρ. ρύζι νυχάκι βρασμένο
  • 50 γρ. cheddar κομμένα σε κυβάκια των 4-5 γρ.
  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
  • 5 μέτρια αυγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved