Φτιάξτε τη δική σας Cheddar sauce
#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα για να μη μας σβολιάσει.
ΥΛΙΚΑ
- 50 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
- 600 ml γάλα, πλήρες
- 200 γρ. cheddar, τριμμένο
- 2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
- Αλάτι
- Πιπέρι
για το σερβίρισμα:
- ½ ντομάτα, ξεσποριασμένη και κομμένη σε μικρά κυβάκια
- ¼ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ¼ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com