Μυδοπίλαφο - H συνταγή για να το φτιάξετε κι εσείς
#tsoulotip: Όσα μύδια δεν ανοίξουν, δεν τα τρώμε.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. ρύζι νυχάκι
- 180 γρ. μύδια
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- ½ ντομάτα, χωρίς σπόρια, κομμένη σε κυβάκια
- 1 φρέσκο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
- 50 ml. ελαιόλαδο
- 2 φύλλα δάφνης
- 20 ml. ούζο
- ½ μάτσο του άνηθου, ψιλοκομμένο
- 750 ml. ζεστό νερό
- Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ωμό ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com