Έτσι θα φτιάξετε κι εσείς το δικό σας μαύρο παγωτό
#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πολύ παγωμένη από το ψυγείο. Μη την χτυπήσετε πάρα πολύ και γίνει σαντιγί, γιατί θα κόψει. Η υφή της πρέπει να είναι πηκτή.
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. ζαχαρούχο Γάλα
- 200 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
- 75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 6 κ.σ. βρώσιμο ενεργό άνθρακα
Υλικά για το σερβίρισμα:
- Μαύρη τρούφα σοκολάτας
- Χωνάκια παγωτού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com