Τούρτα με σοκολατένιες κρέπες
#tsoulotip: Προσοχή όταν θα βάζουμε τη σαντιγί ανάμεσα στις κρέπες να σιγουρευτούμε ότι αυτές είναι καλά παγωμένες.
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 700 ml. γάλα, πλήρες
- 6 αυγά, medium
- 190 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 70 γρ. κακάο
- 115 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 1 lt. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
Υλικά για τη ganache σοκολάτας:
- 100 ml. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 50 γρ. σοκολάτα
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com