Συνταγή για σνίτσελ χοιρινό
#tsoulotip: Το ηλιέλαιο στο οποίο θα τηγανίσουμε τα σνίτσελ δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ για να τηγανιστεί σωστά και να μην καεί το πανάρισμα. (Αν έχετε θερμόμετρο η ιδανική θερμοκρασία του ηλιέλαιου είναι στους 180 βαθμούς)
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 3 αυγά, medium
- 50 ml γάλα, πλήρες
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 400 γρ. ψωμί του τοστ, θρυμματισμένο πολύ καλά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
- Πατάτες wedges, τηγανισμένες
- Κέτσαπ
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com