Συνταγή για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα
#tsoulotip: Δεν τηγανίζουμε πολύ τα κεφτεδάκια γιατί θα μαγειρευτούν και με τη σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. χοιρινό κιμά
- 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 3 φέτες ψωμί του τοστ, θρυμματισμένες
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 6 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- 1 αυγό, medium
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- ¼ μάτσο μαϊντανού, ψιλοκομμένο
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- Αλεύρι, για το πασπάλισμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη σάλτσα:
- 3 ντομάτες, τριμμένες
- 130 ml ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 50 ml νερό, αν χρειαστεί
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com