Συνταγή για τις πιο νόστιμες και εύκολες γλυκές βάφλες
#tsoulotip: Βάζουμε τα ασπράδια στη ζύμη για να γίνει πιο αφράτη.
ΥΛΙΚΑ
- 2 μέτρια αυγά, χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι
- 6 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 4 κ.γ. baking powder
- 480 ml. γάλα, πλήρες
- 300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ
- ¼ κ.γ. σόδα μαγειρική
- 4 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ηλιέλαιο
Για το σερβίρισμα:
- Καρύδια, θρυμματισμένα]
- Μπισκότο, τριμμένο
- Πραλίνα φουντουκιού
- 1 μπανάνα, κομμένη σε ροδέλες
- Σιρόπι σοκολάτας
- Πουράκια
- Παγωτό
Δείτε τη διαδικασία στο giorgotsoulis.com