Συνταγή για μοσχάρι στιφάδο
Ένα κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό, ζουμερό και γεμάτο οικογενειακές στιγμές!
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κομμάτια διαστάσεων 7Χ7εκ.
- 800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο
- 4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- ¼ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
- ¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 150 ml κόκκινο κρασί
- 600 ml ζωμό βοδινού
- 3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
- Πατάτες τηγανητές
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com