Συνταγή για λαζάνια με σάλτσα ντομάτας και ελιές
Δοκιμάστα τα πιο νόστιμα και εύκολα λαζάνια. Ένα κλασσικό οικογενειακό φαγητό.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. λαζάνια
- 230 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 30 φέτες πεπερόνι
- 30 φέτες μπρεζάολα
Για τη σάλτσα:
- 800 γρ. ντομάτα, κονκασέ
- 5 κ.σ. ελιές, κομμένες σε ροδέλες
- ½ κ.σ. βασιλικό, ξερό
- 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
- ½ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 50 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com