Συνταγή για πεντανόστιμα μοσχαρίσια burgers
Τα πιο ζουμερά και πιο ζαβλαμαδίστικα burger που έχετε δοκιμάσει!
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από λάπα, περασμένο δύο φορές από τη μηχανή (τα 800γρ. καθαρό κρέας και τα 200γρ. λίπος), σε θερμοκρασία δωματίου
- 8 ψωμάκια για burger, κομμένα οριζόντια στη μέση
- 3 κρεμμύδια, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 8 φέτες τυρί cheddar
- 16 φέτες μπέικον
- 2 ντομάτες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
- 8 φύλλα iceberg
- 4 πίκλες αγγουριού, κομμένες σε λεπτές πλάγιες φέτες
- 2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- Μαγιονέζα
- Κέτσαπ
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- Πατάτες wedges τηγανητές
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com