ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
240 ml ελαιόλαδο
240 ml ηλιέλαιο
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
120 ml κονιάκ
120 ml χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κιλό αλεύρι μαλακό
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Για το σιρόπι:
700 ml νερό
800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. μέλι
2 ξυλάκια κανέλας
Φλούδες από 2 λεμόνια
Για τη σοκολάτα:
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
400 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com