Σάλτσα μήλου - Ιδανική για να συνοδεύσετε τα ψητά κρέατα των γιορτών
Η πιο εύκολη και γλυκιά σάλτσα που έχετε δοκιμάσει. Ιδανική για να συνοδεύσετε συνταγές με ψητά κρεατικά.
#tsoulotip: 1. Η θερμοκρασία πρέπει να αρκετά χαμηλά για να μην καούν τα μήλα. 2. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μεμβράνη για να μη χάσουμε καθόλου υγρασία.
ΥΛΙΚΑ
- 350 γρ. κόκκινα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
- ½ κ.σ. κανέλα, τριμμένη
- 1.2 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
- 2 κ.σ. ζάχαρη, καστανή
- 20 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία του δωματίου
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com