Sacher torte (Ζαχερτόρτε) - Η αυθεντική αυστριακή συνταγή

Κλασική συνταγή για το αγαπημένο μου Αυστριακό γλυκό.

Sacher torte (Ζαχερτόρτε) - Η αυθεντική αυστριακή συνταγή

#tsoulotip: Η σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει καλά πριν τη ρίξουμε στο μείγμα με τα αυγά για να μην κόψει.

ΥΛΙΚΑ

Για το κέικ:

  • 115 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
  • 130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 125 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 6 αυγά, large χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
  • 130 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
  • Πολύχρωμες τρούφες, για το σερβίρισμα

Για την επικάλυψη:

  • 300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
  • 180 ml νερό
  • 180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 300 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο

Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved