ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
250 γρ. κιμά χοιρινό
250 γρ. ρύζι νυχάκι
5 φέτες μπέικον
1 μεγάλο λάχανο
1 καρότο, τριμμένο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
2 κρεμμυδάκια, φρέσκα
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1\4 κ.γ. κόλιανδρο, σε σπόρους
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 κ.σ. άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι
100 ml. ελαιόλαδο για τον κιμά και έξτρα 200ml για το βράσιμο
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
1-1,5 lt μερό χλιαρό
2 αυγά
1 χυμό λεμόνι
1 κ.σ. κόρν φλάουρ
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com