#tsoulotip: Πρέπει η φωτιά να είναι χαμηλή και να ανακατεύουμε συνέχεια για να μην βράσουν πολύ τα αυγά και κόψει το μείγμα.
ΥΛΙΚΑ
- 6 κρόκους αυγού (medium)
- 150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 500 ml γάλα, πλήρες
- 400 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
- 350 ml ρούμι
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- ¼ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ½ κ.γ. κανέλα τριμμένη
Για τη μαρέγκα:
- 50 γρ. ασπράδια αυγού
- 50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 πρέζα αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com