ΥΛΙΚΑ
Για τις βάσεις:
400 γρ. μαύρη ζάχαρη ακατέργαστη
450 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. κοσκινισμένο
80 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 γρ. μαγειρική σόδα
Αλάτι
400 ml γάλα αμυγδάλου
2 κ.σ. ξύδι
200 ml ηλιέλαιο
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
200 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
Για την επικάλυψη:
200 γρ. φυστικοβούτυρο
80 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
30 ml σιρόπι σφενδάμου
100 ml γάλα αμυγδάλου
100 γρ. άχνη ζάχαρη
100 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
Φιστίκια peanuts για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com