ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φασόλια
200 γρ. ντομάτα, τριμμένη
80 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά, medium
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1+½ κ.γ. κύμινο, τριμμένο
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. ρίγανη
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
100 ml ελαιόλαδο + extra για το σοτάρισμα και το άλειμμα του ταψιού
Αλάτι
Πιπέρι
Φρυγανιά, για το πασπάλισμα
Γιαούρτι, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com