ΥΛΙΚΑ
800 γρ. χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες
380 γρ. ρύζι, γλασέ
150 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες
150 γρ. μπέικον, κομμένο σε κυβάκια
2 πιπεριές, κομμένες σε κάθετες φέτες
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
6 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
4 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
4 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
½ κ.σ. μπούκοβο
1 lt ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com