Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το «γιαγιούλι» της

Η γιαγιά της περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει τη δισέγγονή της.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το «γιαγιούλι» της

instagram @dannygiannakopoulou

Η αγάπη είναι ένα από τα ισχυρότερα συναισθήματα που μας κατακλύζουν. Ένα συναίσθημα που μας γεμίζει με φως, ένα συναίσθημα που μπορεί να πάρει πολλές μορφές και σίγουρα δεν μπορεί να περιοριστεί και να οριστεί, αντιθέτως, η δύναμη της αγάπης είναι πηγαία.

Μία τέτοια αγάπη είναι και η αγάπη που νιώθουν όλα τα εγγόνια για την γιαγιά και τον παππού τους, σε όποια ηλικία και αν φτάσουν. Πρόκειται για μια ανιδιοτελής και ξεχωριστή αγάπη.

Αρχίζει να ανθίζει από την πρώτη στιγμή που μια γιαγιά συναντά το εγγόνι της και μεγαλώνει και δυναμώνει με τα χρόνια. Η γιαγιά και ο παππούς είναι οι άνθρωποι που δεν χαλάνε χατίρι στα εγγόνια τους, είναι οι αφανείς ήρωες στην καθημερινότητα πολλών γονιών, καθώς τρέχουν στα σχολεία και τα φροντιστήρια να μαζέψουν τα εγγόνια τους και γίνονται προστάτες.

Είναι εκείνοι που μας αγκαλιάζουν πρώτοι και εκείνοι που θέλουμε να βρίσκονται για πάντα στην ζωή μας (αν και είναι αδύνατο).

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Σχεδόν έτοιμο το παιδικό δωμάτιο - Τα χρώματα που επέλεξε

Ωστόσο κάποιοι στέκονται τυχεροί και ζουν αρκετά χρόνια, καταφέρνοντας να δώσουν αγάπη και να αγκαλιάσουν τα παιδιά των εγγονιών τους. Μια αγκαλιά που μπορεί να λειτουργήσει ως βάλσαμο. Αυτό δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η ηθοποιός περιμένει με λαχτάρα το πρώτο της παιδί και με την ίδια λαχταρά περιμένει αυτό το μωρό και η γιαγιά της. Πριν μερικές μέρες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με το «γιαγιούλι» της όπως, χαρακτηριστικά σχολιάζει και στην λεζάντα.

ntani-giannakopoulou.jpg

instagram @dannygiannakopoulou

«Το γιαγιουλι μου περιμένει με ανυπομονησία τη δισέγγονη της κι εμένα μόνο στην σκέψη τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα», σχολίασε η ηθοποιός γεμίζοντας και τα δικά μας μάτια με δάκρυα.

dannygiannakopoulou_.jpg

instagram @dannygiannakopoulou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved