Με δύο υλικά θα απογειώσετε τον κιμά σας!
Αυτό είναι το vibe και για αυτό είμαστε friends. Γιατί είμαστε μακαρονάδες. 😘
Διαφωνεί κανείς;
Κι ένα extra tipάκι για τους νέους της παρέας. Τώρα το καλοκαιράκι τρίψε και μια μελιτζάνα μέσα στον κιμά και μην ξεχάσεις και τον φρέσκο βασιλικό. Άααααλη γεύση!!!
Υ.Γ. Για απορίες και ερωτήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook. Μπορείς επίσης αν θέλεις να με ακολουθήσεις στο Instagram και το YouTube.
Θα χαρώ να τα λέμε διαδικτυακά.
Με αγάπη ❤️
Mamatsita
Προετοιμασία: 5'
Eκτέλεση: 15'
Υλικά
- 500 γρ σπαγγετίνη νο 10
- 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 μελιτζάνα τριμμένη στον τρίφτη
- 2-3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
- 200 γρ συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- αλάτι & πιπέρι
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1/2 κ γλ ζάχαρη
- φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
Βήματα
-
Ξεκινώ σοτάροντας τον κιμά. Όταν το χρώμα του αλλάξει και σκουρύνει, προσθέτω το κρεμμύδι και την μελιτζάνα (δίχως την φλούδα).
-
Τα σοτάρω όλα για δυο τρία λεπτά ακόμα και στη συνέχεια προσθέτω την τριμμένη ντομάτα και τον χυμό.
-
Στη συνέχεια προσθέτω αλάτι & πιπέρι, ένα μικρό ξυλάκι κανέλα, την ζάχαρη και μπόλικο φρεσκοκομμένο βασιλικό.
-
Προσθέτω 2 ποτήρια χλιαρό νερό και αφήνω τη σάλτσα να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου.
-
Στο μεταξύ προσθέτω τα μακαρόνια Melissa σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
-
Σερβίρω την μακαρονάδα στα πιάτα, πασπαλίζοντας πρώτα με τριμμένο τυρί, στη συνέχεια με λίγο κιμά και προσθέτω μετά τα μακαρόνια.
-
Συνεχίζω με τον κιμά και τέλος πασπαλίζω με μπόλικο τριμμένο τυρί.