8 καλοκαιρινά παιχνίδια για νήπια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Αυτά τα παιχνίδια θα κάνουν το καλοκαίρι πιο διασκεδαστικό!

8 καλοκαιρινά παιχνίδια για νήπια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
Bigstock

Όταν είσαι παιδί, το καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση. Είναι μαγικό και καταπληκτικό και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη αυτή. Δυστυχώς, το καλοκαίρι αρχίζει να χάνει τη λάμψη του όταν είστε μία εργαζόμενη ενήλικας. Τίποτα δεν αλλάζει για εσάς, εκτός από το ότι έξω κάνει ζέστη.

Αλλά εάν είστε γονιός, μπορείτε να ξαναζήσετε λίγη από αυτή τη μαγεία. Και μερικές φορές αυτή η μαγεία σημαίνει να αγοράζετε παιχνίδια για να διασκεδάζετε το μικρό σας.

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, ένα μέρος της ψυχαγωγίας συμβαίνει σε εσωτερικούς χώρους, ενώ ένα άλλο σε εξωτερικούς χώρους. Φυσικά, μας αρέσει να περνάμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο έξω, αλλά στα διαμερίσματα της πρωτεύουσας αυτό είναι δύσκολο.

Παιχνίδια εσωτερικού χώρου

1. Μικρόφωνο καραόκε

Εάν τα παιδιά σας λατρεύουν τη μουσική, αυτό το χαριτωμένο μικρό μικρόφωνο είναι ιδανικό για να οργανώσουν μια συναυλία στο σαλόνι.

2. Αυτοκόλλητα

Mόλις τελειώσετε με τη διοργάνωση της πιο ριζοσπαστικής συναυλίας, μπορεί να θέλετε να παίξετε πιο ήσυχα.

Τα αυτοκόλλητα, λοιπόν, είναι ό,τι πρέπει!

3. Τουβλάκια

Pολλά νήπια λατρεύουν να χτίζουν πύργους. Ένα πλεονέκτημά των πιο μεγάλων μεγεθών σε σχέση με τα μικρά κομμάτια Lego είναι ότι αποφεύγετε τον κίνδυνο πνιγμού.

4. Παζλ

Ως γνωστών, τα παζλ είναι εξαιρετική επιλογή για τη βελτίωση των λεπτών κινητικών δεξιότητων.

Παιχνίδια εξωτερικού χώρου

5. Τραπέζι νερού

Tα παιδιά δεν χορταίνουν να πιτσιλίζουν στο νερό. Με το τραπέζι νερού, μπορείτε να κρατάτε τα μικρά παιδιά δροσερά και απασχολημένα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το καθάρισμα του σπιτιού.

Σε συνδυασμό με μικρά παιχνίδια, ο υδροφόρος αυτός ορίζοντας ενθαρρύνει το αισθητηριακό παιχνίδι και βοηθά στην ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων .

Επιπλέον, ο καλύτερος τρόπος για να νικήσετε τη ζέστη είναι να παίξετε με το νερό!

6. Κούνια

Η κούνια είναι το παιχνίδι για νήπια που θα μετατρέψει κάθε αυλή σε μίνι παιδική χαρά και χωρίς την ταλαιπωρία της κατασκευής ενός τεράστιου σετ παιχνιδιού. Ο ασφαλής σχεδιασμός και οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες θα κρατήσουν τα μικρά σας ασφαλή και άνετα, είτε είναι 18 μηνών είτε 4 ετών.

7. Σπιτάκι κήπου

Τα αξιολάτρευτα αυτά σπιτάκια κραυγάζουν παιδική νοσταλγία προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά «εξοχικής κατοικίας».

Ιδανικό τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για περιπέτειες στην πίσω αυλή ή και στο μπαλκόνι του σπιτιού! Προσθέστε μερικές προσωπικές πινελιές που θα αναβαθμίσουν το μικροσκοπικό σπίτι του παιδιού σας και θα εξάψουν τη φαντασία του, όπως μαξιλάρια, υπαίθριο χαλάκι καλωσορίσματος, ακόμη και μερικές ζαρντινιέρες για να το κάνετε πραγματικά να νιώσει σαν το σπίτι του.

8. Φυσαλίδες

Και τέλος, ποια υπαίθρια διασκέδαση με τα παιδιά δεν περιλαμβάνει φυσαλίδες;!

Πηγή: parentonboard.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved