Αλήθειες γύρω από τη μητρότητα από μια μαμά τριών παιδιών κάτω των 5 ετών

8 αλήθειες που όλες οι μαμάδες γνωρίζουμε.

Μία Μαμά
Αλήθειες γύρω από τη μητρότητα από μια μαμά τριών παιδιών κάτω των 5 ετών
Bigstock

Η Kara Bruchal είναι μια μαμά τριών παιδιών και momfluencer στο Instagram. Μετρά πάνω από 140 χιλιάδες ακόλουθους και μέσα από τις αναρτήσεις της συμβουλεύει νέους γονείς για τα πάνω και τα κάτω της γονεϊκότητας.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της θα βρει κανείς συμβουλές για την εγκυμοσύνη, για τον θηλασμό, για τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό, ιδέες και tips για δημιουργική απασχόληση των παιδιών και γενικότερα αλήθειες γύρω από τη μητρότητα.

Η μητρότητα είναι διαφορετική την τρίτη φορά

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις δικές της αλήθειες, έτσι όπως τις μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αλήθειες για τη μητρότητα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και ίσως κάποιες αισθάνεστε όπως και εγώ. Πριν τις διαβάσετε θέλω να σας πω ότι κάνετε καταπληκτική δουλειά»

Ακολουθούν οι 8 αλήθειες που αρκετές μαμάδες θα συμφωνήσουν.

https://www.instagram.com/p/C5j9nB8sw4i/

«Ως μαμά που θήλασε αποκλειστικά τα παιδιά της, εύχομαι να μπορούσα να βγω από το σπίτι χωρίς τα παιδιά μου, αλλά μια μέρα ξέρω ότι θα το κάνω.

Είμαι χαρούμενη που απέκτησα 3 παιδιά μέσω καισαρικής τομής. Τον φυσιολογικό τοκετό ποτέ δεν τον αναζήτησα και ποτέ δεν τον ήθελα πραγματικά.

Δεν με νοιάζει καθόλου αν σας ενοχλεί που θηλάζω δημόσια χωρίς να σκεπάζω το μωρό μου. Δεν θα γίνετε ποτέ ο λόγος που θα με στρεσάρει επειδή απλά ταΐζω το παιδί μου.

Στη μαμά που αγαπά τη μητρότητα αλλά της λείπει και η ελευθερία της (πού και πού)

Η ζωή με τρία παιδιά κάτω των 5 ετών είναι απαιτητική τις περισσότερες φορές.

Ως τρίτη φορά μαμά νιώθω ότι νικούμαι κάποιες φορές...ακόμη και από το τριών μηνών μωρό μου.

Κάποιες φορές δεν μου αρέσει που βάζω στο μάρσιπο το μωρό μου επειδή πολύ απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε μόνη μου.

Μου αρέσει ο θηλασμός, ακόμη και αν νιώθω ότι «πνίγομαι». Ωστόσο ο δεσμός που αναπτύσσω με το παιδί μου είναι ό,τι καλύτερο. Είναι ανεκτίμητος.

Κάποιες φορές λυπάμαι που δεν μπορώ να δώσω το 100% της προσοχής μου στο ένα μου παιδί επειδή έχω ακόμη 2. Μετά όμως σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τα αδέρφια και την αδελφική αγάπη».

*ελεύθερη απόδοση @lifestylewithkara

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved