8 υπαίθρια παιχνίδια που θα κρατήσουν τα παιδιά σας απασχολημένα αυτό το καλοκαίρι

Ξεχάστε το τάμπλετ και τον υπολογιστή το φετινό καλοκαίρι!

8 υπαίθρια παιχνίδια που θα κρατήσουν τα παιδιά σας απασχολημένα αυτό το καλοκαίρι
Bigstock

Είτε έχετε ένα παιδί που χοροπηδάει από τον καναπέ και στην πολυθρόνα είτε ένα παιδί που έχει εμμονή με τις οθόνες και μετά βίας ξεκολλάει από τον υπολογιστή ή το τάμπλετ, ήρθε η στιγμή τα μικρά να βγουν έξω και να απολαύσουν τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Το να τα ενθαρρύνετε να παίξουν σε εξωτερικό χώρο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για εκείνα. Όχι μόνο βελτιώνει την ψυχική και σωματική τους υγεία αλλά είναι και πολύ διασκεδαστικό. Ειδικά έχοντας ένα «οπλοστάσιο» από φοβερά παιχνίδια !

Τα καλύτερα παιχνίδια εξωτερικού χώρου είναι εκείνα που θα τα κάνουν να κινηθούν και να ιδρώσουν! Eμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά κορυφαία παιχνίδια εξωτερικού χώρου για νήπια παιδιά που είναι βέβαιο ότι θα τα κρατήσουν απασχολημένα χωρίς ούτε μία διαμαρτυρία του τύπου «Μαμά, βαριεεεεεεμαι» .

1. Παιδικό σετ κηπουρικής

Ακόμη και οι μικροί κηπουροί χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους! Το μικρό σας θα λατρέψει το messy play στον κήπο ή στη ζαρντινιέρα του μπαλκονιού, ενώ παράλληλα θα αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες.

2. Ποδήλατο

Όταν πρόκειται για υπαίθρια διασκέδαση, ένα ποδήλατο είναι must have!

3. Επαναχρησιμοποιούμενες νερόμπομπες

Ενθαρρύνετε τα μικρά σας να βγουν στην αυλή του σπιτιού ή στη πυλωτή της πολυκατοικίας, γεμίστε με νερό αυτές τις επαναχρησιμοποιούμενες νερόμπομπες και αφήστε τα να δροσιστούν!

4. Κιτ αναρρίχησης δέντρου ninja

Τα μικρά πιθηκάκια θα λατρέψουν την αναρρίχηση! Oι λαβές μετατρέπουν το μικρό σας σε baby ninja.

5. Σκούτερ

Ίσως δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από ένα σκούτερ με τρεις τροχούς το οποίο μπορεί να διασχίζει με δεξιοτεχνία πεζοδρόμια και δρόμους !

patini-shoko.jpg

6. Ξύλινο σπιτάκι

Ένα όμορφο παιχνιδόσπιτο είναι μια επένδυση που θα προσφέρει χρόνια ευφάνταστου παιχνιδιού.

7. Τραπεζάκι άμμου και νερού

Τα τραπεζάκια αυυά αποτελούν είναι ιδανικά για την βελτίωση των αισθήσεων του μικρού σας και την ενίσχυση δημιουργικότητας και της εξερεύνησης.

8. Εναέρια τροχαλία


Αν θέλετε πραγματικά να δείξετε στα παιδιά σας τι σημαίνει περιπέτεια , μια εναέρια τροχαλία είναι ό,τι πρέπει.

Προσέξτε να επιλέξετε μία τροχαλία η οποία είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα φρένων με ελατήριο από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο το εμποδίζει το απότομο σταμάτημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved