Γιορτή του Πατέρα: Ταινίες που μπορείτε να δείτε με τον μπαμπά

Ταινίες που δείχνουν την πατρική αγάπη και όλα όσα κάνουν οι αφανείς ήρωες της οικογένειας.

Μαργαρίτα Νικολάου
Γιορτή του Πατέρα: Ταινίες που μπορείτε να δείτε με τον μπαμπά
Bigstock

Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από την Γιορτή του Πατέρα για να περάσετε χρόνο με τον μπαμπά του σπιτιού. Μια μέρα αφιερωμένη στον αφανή ήρωα, που δεν λαμβάνει τα εύσημα για την ανατροφή των παιδιών, θα του φτιάξει το ηθικό και φυσικά θα τον κάνει να δεθεί ακόμη περισσότερο με τα παιδιά του.

Σήμερα που έχει την τιμητική του φτιάξτε σπιτικά burger, παγώστε μπίρες, φτιάξτε δροσιστικά ροφήματα για τα παιδιά σας, ψήστε ποπ κορν και απολαύστε όλοι μαζί στον καναπέ μία από τις ταινίες που σας προτείνουμε.

Lion King

Ο δεσμός ανάμεσα στον Simba και τον πατέρα του, Mufasa είναι θρυλικός. Μια ταινία που μας υπενθυμίζει ότι η αγάπη και η σοφία του πατέρα μας πάντα θα βρίσκεται ακόμη μαζί μας, ακόμη και αν φύγει από κοντά μας.

Μια ντουζίνα μπελάδες 1 (Cheaper By The Dozen)

Ο Τομ Μπέικερ δέχεται να εργαστεί ως προπονητής ποδοσφαίρου, τη στιγμή που και η σύζυγός του δέχεται πρόταση για να εργαστεί επίσης. Πραγματική πρόκληση για τον μπαμπά; Να προπονεί την ομάδα του όσο παράλληλα φροντίζει τα 12 παιδιά του μιας και η γυναίκα του λείπει από το σπίτι για μερικές μέρες

Μια ντουζίνα μπελάδες 2 (Cheaper By The Dozen 2)

Μια πιο αστεία και πιο ξεκαρδιστική ιστορία για τον Steve Martin και τα 12 παιδιά του. Το sequel αν μας ρωτάτε είναι καλύτερο.

Ο Ψευταράς (Liar,liar)

Ένας μπαμπάς που λέει ψέματα συνήθως, και ο γιος του εύχεται να λέει αλήθεια. Η ευχή του πραγματοποιείται και ο Fletcher αδυνατεί να πει ψέματα. Έτσι παίρνει ένα σημαντικό μάθημα για την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και το αληθινό νόημα της πατρότητας.

Μπαμπάς για γκολ (The Game Plan)

Ο Dwayne "The Rock" Johnson υποδύεται έναν εγωιστή ποδοσφαιριστή all-star. Ολόκληρη η ζωή του ανατρέπεται όταν γνωρίζει την κόρη που ποτέ δεν ήξερε ότι είχε.

Μπαμπά (Dad)

Ο Τεντ Ντάνσον υποδύεται έναν πατέρα και έναν γιο σε αυτή την ταινία. Καθώς αρχίζει να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα του, ανακαλύπτει τρόπους για να διορθώσει τη σχέση του με τον δικό του γιο.

Μικρός πατέρας, μεγάλος γιος (Like father, like son 1987)

Η ταινία μοιάζει με την ταινία Freaky Friday, αλλά αυτή τη φορά πατέρας και γιος... αλλάζουν. Ο Ντάντλεϊ Μουρ και ο Κερκ Κάμερον πρωταγωνιστούν σε αυτή τη διασκεδαστική κωμωδία της δεκαετίας του '80.

Πατρότητα (Fatherhood)

Σε αυτή τη συγκινητική ταινία πρωταγωνιστεί ο κωμικός Kevin Hart ως πατέρας που πρέπει να μεγαλώσει μόνος του το κοριτσάκι του μετά τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του.

Ημέρα του Πατέρα (Fathers Day)

Αν θέλετε να ξεκαρδιστείτε από τα γέλια αυτή η ταινία με τον Robin Williams και τον Billy Crystal είναι ό,τι πρέπει. Αποστολή τους να βρουν ένα αγόρι που μπορεί να είναι γιος ή του ενός ή του άλλου.

Coco

Ένα υπέροχο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων όπου ο Miguel ψάχνει στην χώρα των νεκρών την αλήθεια για τον προπάππο του, με τον οποίο θα αναπτύξει ένα υπέροχο δέσιμο.

Μπαμπάδες, νταντάδες (Daddy day care 2003)

Οι μπαμπάδες που αγαπούν τον Έντι Μέρφι θα απολαύσουν αυτή την κωμωδία. Ο ηθοποιός υποδύεται για έναν άνεργο πατέρα που αποφασίζει να μετατρέψει το σπίτι του σε παιδικό σταθμό.

Νέμο

Όταν ένας νεαρός κλόουν ψάρι με το όνομα Νέμο χάνεται, ο πατέρας του Μάρλιν και η φίλη του Ντόρι ξεκινούν έναν συναρπαστικό ταξίδι για να τον φέρουν πίσω στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved