Θάνος Κιούσης: Ντυμένος Μεξικανός παρέλαβε τον γιο του από το σχολικό

Ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής επιλέγει πολύ συχνά αστείες μεταμφιέσεις που κάνουν τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες του γιου του να ξεκαρδίζονται και να τον κοιτούν με δέος.

Θάνος Κιούσης: Ντυμένος Μεξικανός παρέλαβε τον γιο του από το σχολικό

Ο Θάνος Κιούσης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Τόνι Σφήνος ξαναχτυπά με μια νέα μεταμφίεση. Θυμάστε την στολή μαχαραγιάς ή την μεταμφίεση μπανάνα, σωστά;

Στολή μαχαραγιάς

https://www.instagram.com/reel/C3Fs9z4IM8N/

Στολή μπανάνα

https://www.instagram.com/reel/C3h_z93oIHO/

Αυτή τη φορά επέλεξε να ντυθεί Μεξικανός με σομπρέρο, πόντσο, καμπάνα τζιν και ένα μικρό γιουκαλίλι. Στην περιγραφή, μάλιστα, έγραψε: «Viva el σχολικό! Viva Λος τσακπινικος μικρούλικος 🌮 οι μέρες κυλουν ευχάριστα στο νηπιαγωγείο με μουσική και μπαηλάρ»

Το hashtag #school_bus_pickup_series

Μεχρι στιγμής μετράμε πέντε πολύ υπέροχες εμφανίσεις του Θάνου Κιούση.

Δεδομένης, μάλλον αυτής της επιτυχίας, ο ίδιος αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του hashtag « #school_bus_pickup_series » και εμείς τον υποστηρίζουμε! Τα βιντεάκια που μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι πραγματικά τόσο διασκεδαστικά και φέρνουν γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

Η στολή Έλσα αλλά και η πρόσφατη στολή Ταϊλανδός ξετρέλαναν για ακόμη μια φορά τα μικρά ζουζούνια, φίλους και συμμαθητές του γιου του!

Εννοείται πως τα σχόλια από τους ακόλουθούς του είναι αποθεωτικά:

«Τι ευτυχία προσφέρεις και στο παιδί σου και στα υπόλοιπα...κραυγές ακούγονται μόλις σε είδαν»

«Πόσο μεγάλη ψυχάρα είσαι:.❤ Και μόνο που σε περιμένουν τα παιδιά κάθε μέρα να σε δούνε και να γελάσουν είναι ότι καλύτερο σε όλο τον κόσμο..!🙏🙏♥️»

«Πόσο θα ήθελα να σε είχα φίλο αδελφό πατέρα θείο μπατζανακη κάτι τέλος πάντων ❤️❤️❤️❤️»

https://www.instagram.com/reel/C5OItIgomOh/
https://www.instagram.com/reel/C40Wtt6IoXj/
https://www.instagram.com/reel/C5lEIP6ozf9/

Τρελαίνεται να μεταμφιέζεται

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα στο Mega ανέφερε: «Τρελαίνομαι να είμαι μεταμφιεσμένος όταν παίρνω τα παιδιά από το σχολικό. Κάθε φορά είμαι ντυμένος κάτι, Ινδός, καουμπόης ή βάτραχος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved